Helena

Fritidshus eller gästhus

Helena passar bra som ett mindre fritidshus eller som ett gästhus. Kökets ­fönsterpardörrar ger rummet en öppen karaktär och det är nära till uteplats då köket rumsligt fortsätter ut på terrassen. Där ute går det att komplettera med ett utekök och matplats under pergolans ribbtak. Som matplats mellan kök och allrum föreslås ett barbord med pallar. Med ett fällbart barbord och stapel- eller ­hopfällbara pallar som hängs upp på väggen nyttjas huset smart – compact living på sitt bästa.

Fler smarta funktioner i detta lilla hus är loftet som är halva husets yta. På loftet ryms dubbelsäng och från den ser man ut genom det väl placerade långsmala fönstret. Utmed övriga väggar på loftet föreslår vi att fasta skåp byggs. Det blir gott om förvaring för kläder och saker. Vid entrén har vi illustrerat två förrådsskåp på var sida om ytterdörren, som med skärmtaket bildar en vindskyddad ingång till huset. Kaminen är centralt placerad för att kunna ge värme och trivsel. ­

Allrummets soffhörn blir en självklar plats för att njuta av brasan, titta på tv eller för att bara njuta av livet i stort och naturen utanför de stora fönstren.

FAKTA
Stomalternativ:
195/170/145 mm
Byggarea:
30
kvm
Boarea:
24 kvm + loft
Byggnadshöjd:
3,6 m
Nockhöjd:
4,5 m
Storlek (lxb):
8,23 x 3,65 m
Takvinkel:
25 grader, sadeltak
Sovrum:
Kan spegelvändas:
Ja
Nej
3D-modell

Förutom alla de handlingar som ni erhåller när ni köper ritningspaketet från oss finns
virituella 3D-modeller på varje hus att utforska.

Se demofilm om hur du navigerar i 3D-modellenLäs om hur du laddar ner din 3D-modell
No items found.
Lilla Paketet
24000
Ritningar
Follow link arrow
Mellan Paketet
82700
Ritningar
Precut-Stomme
Follow link arrow
Stora Paketet
160100
Ritningar
Precut-Stomme
Byggsats
Follow link arrow