Mikael

Rymligt och öppet fritidshus

Mikael är ett rymligt och öppet fritidshus. Huset har fönsterdörrar från ­varje rum, varav fyra är pardörrar, ut till terrassen. De mer slutna fasaderna med ­vädringsfönster är tänkta att stå mot norr eller åt det håll där insynen ska ­minimeras. ­Utöver möjlighet att vädra ger de små fönstren även ljusinsläpp. ­Köksinredningen på ritningen passar för enkel matlagning. Alla funktioner ryms och det är fullt möjligt att komplettera med ytterligare en arbetsbänk i vinkel eller att ställa ett skåp för porslin mot väggen till hallen.

Matbord och stolar kan flyttas närmre soffhörnan, det går att möblera till långbord för 10 personer. Förvaringsloft i hall samt sovrum ger gott om förvarings­möjlig­heter och det finn plats för tvättmaskin och torktumlare samt en ­kombinerad värmepanna/varmvattenberedare i badrummet. Teknikdelen är planerad i en nisch som gärna kompletteras med ett skjutdörrarsparti i spegelglas. Då kommer ­badrummet att upplevas ännu större.

Pergolan kan göras grön med klätterväxter och kan utökas till hela husets längd, kanske med skärm­väggar av ribbor? Med takribbor, segeltak och tätt tak över olika delar av pergolan så skapas ett ­spännande och flexibelt uterum framför huset och huset upplevs dessutom som större.

FAKTA
Stomalternativ:
195/170/145 mm
Byggarea:
50
kvm
Boarea:
42
Byggnadshöjd:
3,15/4,15 m
Nockhöjd:
4,15 m
Storlek (lxb):
12,8 x 3,9 m
Takvinkel:
15 grader, pulpettak
Sovrum:
2
Kan spegelvändas:
Ja
Nej
3D-modell

Förutom alla de handlingar som ni erhåller när ni köper ritningspaketet från oss finns
virituella 3D-modeller på varje hus att utforska.

Se demofilm om hur du navigerar i 3D-modellenLäs om hur du laddar ner din 3D-modell
No items found.
Lilla Paketet
40000
Ritningar
Follow link arrow
Mellan Paketet
132500
Ritningar
Precut-Stomme
Follow link arrow
Stora Paketet
257500
Ritningar
Precut-Stomme
Byggsats
Follow link arrow