Marie

Ett rymligt långsmalt hus

Fritidshuset Marie är ett rymligt långsmalt hus med två sovrum. Den smala formen gör att huset upplevs stort och öppet eftersom ljuset når in i alla rum och naturen utanför känns nära. Den långsmala formen är lätt att passa in på en tomt som ­kanske redan är bebyggd med ett större hus. Samtidigt kan båda husen ges ­privata uteplatser eller varför inte en gemensam innergård med ytor för ­samvaro? Huset har stora fönsterdörrar ut till terrassen och är även utrustat med mindre ­vädringsfönster som ger ljusinsläpp.

Den redovisade köksinredningen passar för enkel matlagning. Alla funktioner ryms och det är möjligt att komplettera med ytterligare en arbetsbänk i vinkel eller att ställa ett skåp för porslin mot väggen till hallen. Matbord och stolar kan flyttas närmre soffhörnan, det går att möblera till långbord för 10 personer. I husets allrum och köksdel står kaminen i centrum. Förvaringsloft ger gott om förvaringsmöjligheter i hall samt i sovrummen och det finns plats för tvättmaskin och torktumlare. Med separat ingång ligger teknikrummet för placering av kombinerad värme­panna/varmvattenberedare.

Pergolan, som inte är bygglovspliktig, kan göras grön med klätterväxter och kan utökas till hela husets längd. Med takribbor och segeltak över olika delar av pergolan så skapas ett spännande och flexibelt uterum framför huset som dessutom upplevs som dubbelt så stort.

FAKTA
Stomalternativ:
195/170/145 mm
Byggarea:
50
kvm
Boarea:
ca 42 kvm
Byggnadshöjd:
3,1 m
Nockhöjd:
4,15 m
Storlek (lxb):
12,8 x 3,9 m
Takvinkel:
27 grader, sadeltak
Sovrum:
2
Kan spegelvändas:
Ja
Nej
3D-modell

Förutom alla de handlingar som ni erhåller när ni köper ritningspaketet från oss finns
virituella 3D-modeller på varje hus att utforska.

Se demofilm om hur du navigerar i 3D-modellenLäs om hur du laddar ner din 3D-modell
No items found.
Lilla Paketet
40000
Ritningar
Follow link arrow
Mellan Paketet
132500
Ritningar
Precut-Stomme
Follow link arrow
Stora Paketet
257500
Ritningar
Precut-Stomme
Byggsats
Follow link arrow